Home   Congres   Scholen   Dossiers   VHZ   Contact 
 

Werelddovendag 2007: DOOF: KLEURRIJK  → Nieuws  → Home  

print

Op 21 en 22 september vindt in Eindhoven Werelddovendag(en) plaats.

Op deze speciale feestdagen, 21 en 22 september 2007, wil de organisatie laten zien hoe kleurrijk de dovenwereld is: ieder van ons beleeft zijn/haar doofheid op eigen manier, maar samen vormen doven toch n grote kleurrijke gemeenschap.
Ieder van ons is uniek in deze kleurrijke wereld. Daarbij maakt het niet uit of je oud of jong bent en tot welke groep je behoort (plotsdoven, prelinguaal doven, doofblinden,laatdoven, slechthorenden, doven met een verstandelijke beperking of doofvriendelijke horenden). Juist op deze dagen wil de organisatie uitstralen dat iedereen tot deze kleurrijke familie behoort en zo kleur geeft aan het geheel of anders gezegd, dat iedereen een kleur heeft binnen de dovenwereld.

Dat we samen een rijk van kleuren vormen komt tot uiting in de manier waarop we onze communicatie beleven (Gesproken Nederlands/ Gebarentaal / Vierhandgebaren en Nederlands met gebaren, onze sport en ontspanning, onze vrije tijd,onze kunst en dovencultuur).

Daarom is voor deze dagen een gevarieerd programma in elkaar gezet met als motto: "Voor elk wat wils". Het gaat daarbij vooral om de sfeer van het samen zijn en het ervaren hoe zichtbaar en kleurrijk de dagen van onze ontmoeting zijn.

 

Agenda

 

Siméacongres 2019
11 en 12 april in de Werelt te Lunteren
Lees meer...

» uitgebreide agenda

Zie ook

 

» meer links

Contact

 

Siméa
p.a. Bureau AudCom
Chr. Krammlaan 8-10
3571 AX Utrecht

030-2 76 99 02

» routebeschrijving

» info@simea.nl

Twitter

 

Tweets van @CongresSimea

Copyright 2003-2019 Siméa