Home   Congres   Scholen   Dossiers   VHZ   Contact 
 

Symposium Hoorplatform  → Nieuws  → Home  

print

In het rapport ?Gehoor voor het gehoor? adviseerde de Raad voor het Gezondheidsonderzoek enige jaren geleden een platform op te richten waar onderzoekers, mensen met een gehoorbeperking en professionals uit onderwijs, zorg en industrie gezamenlijk zouden kunnen nadenken over onderwerpen en prioriteiten binnen het gehooronderzoek.

GEHOOR IN ONDERZOEK

Vrijdag 1 december 2006

Dagvoorzitter: mr. Thom de Graaf
Plaats: Congrescentrum Figi, Zeist
Tijd: 10.00 uur ? 16.00 uur

Er wordt in Nederland veel onderzoek gedaan naar het gehoor. Welke onderzoeken dat precies zijn en hoe deze zich tot elkaar verhouden, is niet altijd voor iedereen even duidelijk.
Het HoorPlatform i.o. heeft daarom een inventarisatie gemaakt van de onderzoeken die momenteel gaande zijn. In een brochure wordt deze inventarisatie verwerkt. Deze brochure geeft op een overzichtelijke en journalistieke wijze weer wat er qua onderzoek momenteel† in de ?wereld van het gehoor? gaande is en zal op het symposium gepresenteerd worden. Daarnaast zullen inleidingen verzorgd worden over de ?leemtes? in het gehooronderzoek en de wijze waarop het gehooronderzoek een passende plaats kan krijgen binnen het geheel van het wetenschappelijk onderzoek.

Het symposium is interessant voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met het gehooronderzoek en streeft naar een verbetering van de maatschappelijke relevantie van dit onderzoek. Het symposium is ook interessant voor vertegenwoordigers van organisaties van patiŽnten en consumenten uit de ?hoorwereld?.

Dagvoorzitter is mr. Thom de Graaf, voorzitter van de Nationale Hoorstichting.
Symposium, inventarisatie en brochure worden mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

U kunt zich hier aanmelden


Inschrijving is mogelijk tot en met vrijdag 24 november 2006. Het aantal deelnemers is aan een maximum gebonden. Inschrijvingen worden gehonoreerd op basis van ontvangstdatum.
De kosten voor deelname zijn 50 euro. Bij inschrijving vůůr 15 oktober geldt een korting van 10 euro. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een nota.


Voor meer informatie:

HoorPlatform (i.o)
p/a Nationale Hoorstichting
Poortgebouw
Rijnsburgerweg 10
2333 AA Leiden
info@hoorplatform.nl

 

Agenda

 

Siméacongres 2020
2 en 3 april in de Werelt te Lunteren
Lees meer...

» uitgebreide agenda

Zie ook

 

» meer links

Contact

 

Siméa
p.a. Bureau AudCom
Chr. Krammlaan 8-10
3571 AX Utrecht

030-2 76 99 02

» routebeschrijving

» info@simea.nl

Twitter

 

Tweets van @CongresSimea

Copyright 2003-2019 Siméa