Home   Congres   Scholen   Dossiers   VHZ   Contact 
 

Subsidieregeling: ontwikkel webbased lesmateriaal Speciaal Onderwijs  → Nieuws  → Home  

print

Ict toepassen in de les voor uw leerlingen in het Speciaal Onderwijs? Met de nieuwe regeling ?Contentontwikkeling (Voortgezet) Speciaal Onderwijs? van Stichting Kennisnet Ict op School kunt u een (start) subsidie aanvragen voor het ontwikkelen van webbased lesmateriaal.

Doel

Deze regeling is bedoeld voor het ontwikkelen van webbased content voor het Speciaal Onderwijs en het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Het moet hierbij gaan om content waar aantoonbaar vraag naar is en die zonder (start)subsidie niet tot stand zou komen. Verder moet de te ontwikkelen content een duidelijke inhoudelijke meerwaarde bieden. Een gedegen exploitatiemodel maakt deel uit van het ontwikkeltraject.

Doelgroep

De scholen en instellingen voor het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (cluster 1 t/m 4) vormen de doelgroep van de regeling. Om voor de regeling in aanmerking te komen moet een samenwerkingsverband zijn aangegaan met andere scholen uit de sector (minimaal 2) en met een contentontwikkelaar. Het verdient de voorkeur om met een zo groot mogelijk aantal scholen (o.m draagvlak, capaciteitsvoordelen) en zo mogelijk op REC-niveau een aanvraag in te dienen.

Meer weten?

Wilt u meer weten en een aanvraag indienen? Ga naar
http://regelingen.kennisnet.nl

 

Agenda

 

Siméacongres 2019
11 en 12 april in de Werelt te Lunteren
Lees meer...

» uitgebreide agenda

Zie ook

 

» meer links

Contact

 

Siméa
p.a. Bureau AudCom
Chr. Krammlaan 8-10
3571 AX Utrecht

030-2 76 99 02

» routebeschrijving

» info@simea.nl

Twitter

 

Tweets van @CongresSimea

Copyright 2003-2019 Siméa