Home   Congres   Scholen   Dossiers   VHZ   Contact 
 

Scholingsproject Koninklijke Effatha Guyot Groep krijgt Europese subsidie  → Nieuws  → Home  

print

Het scholingsproject ?Leren communiceren? van de Koninklijke Effatha Guyot Groep krijgt subsidie van Europa. In het kader van de ESF-subsidie voor het vergroten van de kansen van medewerkers op de arbeidsmarkt, heeft de organisatie een aanvraag ingediend. Deze is nu gehonoreerd. Het gaat om een projectbedrag van ruim 8 miljoen euro. Hiervan kan de organisatie de helft terug krijgen voor het opleiden van de bijna 1800 medewerkers.

Belangrijke partner tijdens deze aanvraag is de gemeente Haren. De Koninklijke Effatha Guyot Groep kan namelijk zelf als organisatie geen aanvraag indienen. De gemeente Haren was bereid om op te treden als intermediair. Samen met medewerkers van de gemeente en het RBO Groningen (adviseur subsidieaanvragen) is de aanvraag tot stand gekomen. En met succes! 

De Koninklijke Effatha Guyot Groep heeft verschillende locaties in Nederland, maar is statutair gevestigd in Haren. Daarnaast is een grote vestiging van de Koninklijke Effatha Guyot Groep is al meer dan twintig jaar gevestigd aan de Rijksstraatweg in Haren. Dit is een organisatie voor onderwijs, zorg en dienstverlening aan doven, slechthorenden en communicatief beperkten. De Koninklijke Effatha Guyot Groep bestaat uit scholen en zorginstellingen en telt ruim 1800 medewerkers verspreid over meer dan 40 locaties boven de grote rivieren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.


 

Agenda

 

Siméacongres 2019
11 en 12 april in de Werelt te Lunteren
Lees meer...

» uitgebreide agenda

Zie ook

 

» meer links

Contact

 

Siméa
p.a. Bureau AudCom
Chr. Krammlaan 8-10
3571 AX Utrecht

030-2 76 99 02

» routebeschrijving

» info@simea.nl

Twitter

 

Tweets van @CongresSimea

Copyright 2003-2019 Siméa