Home   Congres   Scholen   Dossiers   VHZ   Contact 
 

Fontys OSO lanceert website ?Onderwijszorgkalender?  → Nieuws  → Home  

print

Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg heeft een ?Onderwijszorgkalender? ontwikkeld met een eenvoudig, helder overzicht van conferenties, studiedagen en congressen. Organisatoren van dergelijke evenementen kunnen hier zelf hun evenementen aanmelden. De gegevens worden vervolgens door een redactie beoordeeld, gecontroleerd en gepubliceerd.

In de kalender kan gezocht worden op trefwoord (een bepaalde spreker, een vakgebied), op regio en organisator. Elk item bevat de belangrijkste organisatorische informatie (plaats, tijd) en een korte beschrijving van de inhoud. Bij elk item staat een link naar een webpagina of document met meer informatie? De kalender is eenvoudig en functioneel vormgegeven.

Doel van de kalender is om:
- organisatoren van conferenties, studiedagen en congressen te ondersteunen bij het strategisch plannen van hun activiteit;
- potentile deelnemers te ondersteunen bij het strategisch kiezen (bijvoorbeeld in het kader van een jaarprogramma voor deskundigheidsbevordering) voor deelname aan conferenties, studiedagen en congressen;
- uitwisselingen/contacten tussen verschillende organiserende instanties van conferenties, studiedagen en congressen op het gebied van speciale onderwijszorg stimuleren.

Het adres luidt: http://www.onderwijszorgkalender.nl

De redactie nodigt organisatoren uit om relevante evenementen bijtijds aan te melden via de link ?activiteit aanmelden?.

Het Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg (OSO) is n van de 37 instituten van Fontys Hogescholen. Fontys OSO biedt door de overheid erkende voortgezette opleidingstrajecten voor leraren die zich verder willen ontwikkelen tot leraar speciale onderwijszorg in alle vormen van onderwijs.

________________
Voor meer informatie:

Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg
Erno Mijland (communicatie en PR)
P.Mijland@fontys.nl
06 13 28 42 35

De Onderwijszorgkalender is een project in het kader van ?Grassroots?, een initiatief van 14 Nederlandse instellingen voor hoger onderwijs, waarin projecten worden ontwikkeld die het gebruik van ict in het onderwijs stimuleren. Meer informatie: www.grassroots.nl

 

Agenda

 

Siméacongres 2020
2 en 3 april in de Werelt te Lunteren
Lees meer...

» uitgebreide agenda

Zie ook

 

» meer links

Contact

 

Siméa
p.a. Bureau AudCom
Chr. Krammlaan 8-10
3571 AX Utrecht

030-2 76 99 02

» routebeschrijving

» info@simea.nl

Twitter

 

Tweets van @CongresSimea

Copyright 2003-2019 Siméa