Home   Congres   Scholen   Dossiers   VHZ   Contact 
 

Nieuwe bestuursvoorzitter Koninklijke Auris Groep  → Nieuws  → Home  

print

Op 1 februari 2007 zal mevrouw A.J. Brink toetreden tot de Raad van Bestuur van de Koninklijke Auris Groep. Na een inwerkperiode zal zij de functie van voorzitter van de Raad van Bestuur gaan vervullen.

Auris verzorgt in midden en Zuid-West Nederland onderwijs, zorg en begeleiding aan (jonge) kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een beperking in de communicatie: doven, slechthorenden, mensen met problemen met spraak en taal of met een stoornis in het autistisch spectrum.
De Koninklijke Auris Groep heeft vestigingen in Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Dordrecht, Gouda, Goes, Bergen Op Zoom en Driebergen.

Mevrouw Brink begon haar loopbaan in het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Zij volgde aanvullende studies op het gebied van de sociale wetenschappen, bedrijfskunde en management en was werkzaam als integraal manager/directeur bij diverse maatschappelijk gerichte organisaties zoals Industriebond FNV, Arbeidsvoorziening en Cadans. Momenteel is zij korpschef van de regiopolitie Noord-Holland Noord. Mevrouw Brink heeft veel aandacht voor onder meer mensgericht management, communicatie en beleidsontwikkeling op langere termijn.

Mevrouw Brink volgt als bestuursvoorzitter de heer drs. P.H. van der Veen op, die Auris in mei 2007 gaat verlaten wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. De heer Van der Veen is sinds 1972 als audioloog en van 1980 tot het ontstaan van Auris in 2002, als hoofddirecteur verbonden geweest aan de Koninklijke Ammanstichting, een van de rechtsvoorgangers van Auris. In juni 2007 zal de heer Van der Veen afscheid nemen van de Koninklijke Auris Groep.

 

Agenda

 

Siméacongres 2019
11 en 12 april in de Werelt te Lunteren
Lees meer...

» uitgebreide agenda

Zie ook

 

» meer links

Contact

 

Siméa
p.a. Bureau AudCom
Chr. Krammlaan 8-10
3571 AX Utrecht

030-2 76 99 02

» routebeschrijving

» info@simea.nl

Twitter

 

Tweets van @CongresSimea

Copyright 2003-2019 Siméa