Home   Congres   Scholen   Dossiers   VHZ   Contact 
 

Koekeloere heeft een nieuwe website  → Nieuws  → Home  

print

Onze helden Moffel en Piertje en Flip de Beer hebben een nieuwe website!

De nieuwe website bestaat uit verschillende werelden die thematisch aansluiten bij de gangbare Voor- en Vroegschoolse Educatie methodes. De educatieve spellen besteden onder andere aandacht aan oog-handcoŲrdinatie en het herkennen van letters en vormen. Kleuters kunnen zelfstandig op de website aan de slag. Hiernaast kunnen ze kleurplaten printen en nieuwe liedjes uit Koekeloere beluisteren.

Flip de Beer vaart met zijn luchtballon naar een eigen plek in het bos. Hier vinden kinderen de filmpjes van de plaatsen waar hij is geweest, kunnen ze het geluidenspel spelen en een mooie tekening op de computer inkleuren.

Neem eens een kijkje met uw klas of uw kinderen! Vanaf 8 januari 2007 tot aan de zomervakantie wordt de website, in aansluiting op de thematische televisieuitzendingen van Koekeloere, uitgebreid met 6 bijbehorende, nieuwe spellen. Houd de website dus goed in de gaten! Op www.schooltv.nl vindt u richtlijnen om de thematische omgevingen op de website bespreekbaar te maken in de klas.

www.koekeloere.nl
www.schooltv.nl

 

Agenda

 

Siméacongres 2019
11 en 12 april in de Werelt te Lunteren
Lees meer...

» uitgebreide agenda

Zie ook

 

» meer links

Contact

 

Siméa
p.a. Bureau AudCom
Chr. Krammlaan 8-10
3571 AX Utrecht

030-2 76 99 02

» routebeschrijving

» info@simea.nl

Twitter

 

Tweets van @CongresSimea

Copyright 2003-2019 Siméa