Home   Congres   Scholen   Dossiers   VHZ   Contact 
 

Innovatieprijs op Simeacongres 2011 → Nieuws  → Home  

print

Simea Innovatieprijslogo vereniging simea

Wat is de Simea Innovatieprijs

De Simea Innovatieprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan medewerkers (uit zorg en/of onderwijs) werkzaam ten behoeve van kinderen en/of volwassenen met een auditieve en/of communicatieve beperking die in het jaar voorafgaand aan de uitreiking een nieuw product hebben ontwikkeld dat aantoonbaar bijdraagt aan de ontwikkeling en/of het welzijn van mensen met een auditieve en/of communicatieve beperking. De Simea Innovatieprijs is ingesteld door het bestuur van de Vereniging Simea en heeft tot doel om vernieuwende praktijkinitiatieven onder de aandacht te brengen van medewerkers in onderwijs en zorg.


Hoe wordt de prijs uitgereikt?

Uit de inzendingen nomineert een jury van deskundigen (drie leden: iemand van een universiteit of hogeschool uit een relevant vakgebied, een lid van de Vereniging Simea, en een bestuurslid Simea)  de beste nieuwe producten. Er worden jaarlijks maximaal drie nominaties geselecteerd.. De genomineerden krijgen op de Simeaconferentie de gelegenheid hun product  5 minuten toe te lichten. Vervolgens kiezen de conferentiedeelnemers uit de drie nominaties de prijswinnaar.


Wat levert de Simea Innovatieprijs op?

De winnaar ontvangt € 500 om te besteden aan verdere ontwikkeling van producten ten behoeve van de ontwikkeling en/of het welzijn van mensen met een auditieve en/of communicatieve beperking. Daarnaast besteedt het blad Van Horen Zeggen aandacht aan de productinnovatie van de winnaar. Ook krijgt de winnaar de gelegenheid het winnende product te presenteren op de website van Simea.


Hoe geef je je op voor de Simea Innovatieprijs 2011?

Door middel van het digitaal insturen van het inschrijfformulier bij de jury Simea Innovatieprijs 2011: innovatieprijs@audcom.nl. Opgave moet binnen zijn voor 28 februari, 23.59 uur. De nominaties worden omstreeks 10 maart bekend gemaakt.

 

Agenda

 

Siméacongres 2019
11 en 12 april in de Werelt te Lunteren
Lees meer...

» uitgebreide agenda

Zie ook

 

» meer links

Contact

 

Siméa
p.a. Bureau AudCom
Chr. Krammlaan 8-10
3571 AX Utrecht

030-2 76 99 02

» routebeschrijving

» info@simea.nl

Twitter

 

Tweets van @CongresSimea

Copyright 2003-2019 Siméa