Home   Congres   Scholen   Dossiers   VHZ   Contact 
 

Festival Mundial voor doven en slechthorenden  → Nieuws  → Home  

print

Op 18 en 19 juni 2005 vindt alweer de 18e editie plaats van Festival Mundial in Tilburg. Festival Mundial is een tweedaags wereldmuziek-, informatie- en cultuurevenement van wereldformaat. Het is het grootste wereldmuziekfestival in Nederland. Een grote variŽteit aan zowel artiesten van eigen bodem als internationale artiesten zal hier zijn opwachting maken.

Mundial is een festival met een boodschap: het wil werelden laten versmelten. Dit jaar is een bijzonder jaar, omdat Mundial haar festival toegankelijk zal maken voor doven & slechthorenden. Naast de wereldcultuur, dus aandacht voor de doven & slechthorendencultuur.

De organisatie stelt zich tot doel doven & slechthorenden te laten genieten van dit culturele evenement en tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden elementen van de dovencultuur te presenteren. Op dit evenement zullen naar verwachting vele doven en slechthorenden van alle leeftijden uit het hele land hun opwachting maken. Met deelname van een aroma-DJ, gebarenacts & tolken, andere speciale optredens en een trillende dansvloer belooft het een heel bijzonder evenement te worden waarbij meerdere zintuigen geprikkeld worden. Mundial wordt verder opgeluisterd door bekende artiesten als Krezip, Ali B, Gabriel Rios, The Sheer en Khaled.

Kijk voor meer informatie op
www.festivalmundial.nl of
www.dommelweb.nl

 

Agenda

 

Siméacongres 2019
11 en 12 april in de Werelt te Lunteren
Lees meer...

» uitgebreide agenda

Zie ook

 

» meer links

Contact

 

Siméa
p.a. Bureau AudCom
Chr. Krammlaan 8-10
3571 AX Utrecht

030-2 76 99 02

» routebeschrijving

» info@simea.nl

Twitter

 

Tweets van @CongresSimea

Copyright 2003-2019 Siméa