Home   Congres   Scholen   Dossiers   VHZ   Contact 
 

Directeur LVT naar Viataal  → Nieuws  → Home  

print

De directeur van de Landelijke Vereniging voor Thuiszorg, Bas van den Dungen, aanvaardt per 15 augustus a.s. een andere functie. Hij wordt bestuurder bij de Stichting Viataal, organisatie voor zorg en onderwijs aan mensen met beperkingen in horen, zien en communicatie. Bas van den Dungen is 8,5 jaar werkzaam geweest bij de LVT, eerst als adjunct-directeur en de laatste 4,5 jaar als directeur.

Het bestuur van de LVT heeft met gemengde gevoelens kennis genomen van het besluit van Bas van den Dungen. Aan de ene kant spijt het het bestuur een voortreffelijke en deskundige directeur kwijt te raken met grote verdiensten voor de sector. Aan de andere kant respecteert het bestuur het besluit van de LVT-directeur om na 8,5 jaar een volgende stap te zetten in zijn loopbaan en feliciteert hem van harte met zijn benoeming. Het bestuur beraadt zich thans over de wijze waarop in de vacature directeur LVT zal worden voorzien.

De Landelijke Vereniging voor Thuiszorg in Bunnik vertegenwoordigt ruim 90 instellingen. De LVT-organisaties bieden vele vormen van zorg, zoals verpleging en verzorging, kraamzorg, jeugdgezondheidszorg (consultatiebureaus), preventie en uitleen van hulpmiddelen. Ook voedingsvoorlichting en dieetadvisering behoren tot het werkgebied. Bij steeds meer LVT-lidinstellingen werkt de thuiszorg binnen ťťn concern samen met onder meer verpleeg- en verzorgingshuizen. De LVT-instellingen hebben een marktaandeel van ca. 90% van de verpleging en verzorging thuis, rond de 70% van de kraamzorg en 100% van de jeugdgezondheidszorg. In de thuiszorg werken meer dan184.000 medewerkers voor zo?n twee miljoen cliŽnten.

 

Agenda

 

Siméacongres 2020
2 en 3 april in de Werelt te Lunteren
Lees meer...

» uitgebreide agenda

Zie ook

 

» meer links

Contact

 

Siméa
p.a. Bureau AudCom
Chr. Krammlaan 8-10
3571 AX Utrecht

030-2 76 99 02

» routebeschrijving

» info@simea.nl

Twitter

 

Tweets van @CongresSimea

Copyright 2003-2019 Siméa