Home   Congres   Scholen   Dossiers   VHZ   Contact 
 

CvI-wijzer → Nieuws  → Home  

print

Op zoek naar de Commissie van Indicatiestelling?

Op zoek naar de Commissie voor de Indicatiestelling bij u in de buurt?

Zowel ouders als leerkrachten maakten tot voor kort veelvuldig gebruik van de website van het LCTI om adressen van Commissies voor de Indicatiestelling op te zoeken. Via de zogenaamde ‘CVI-zoeker’ kon op postcode gezocht worden naar de CVI’s van de verschillende clusters. De website van het LCTI is onlangs gestopt waardoor ook de CVI-zoeker niet langer in gebruik is. Een alternatief voor deze zoekfunctie is te vinden op de website van de WEC-Raad.

 

Regionale Expertise Centra op www.wecraad.nl

Op www.wecraad.nl kunt u gemakkelijk de adressen van de Regionale Expertise Centra bij u in de buurt vinden. Vaak zijn de Commissies voor de Indicatiestelling direct verbonden aan een REC. Als dat niet zo is, dan kan het REC u in ieder geval in contact brengen met het CVI dat u zoekt.

 

Hoe werkt ‘t?

Om het REC bij u in de buurt te vinden, klikt u op de homepage van de WEC-Raad in de linkerkolom op ‘Regionale Expertise Centra’. Er volgt dan een uitklapschermpje waarop u een keus kunt maken tussen de clusters 2, 3 en 4. Als u klikt op het cluster waartoe uw kind (of leerling) behoort, dan verschijnt een landkaartje. U klikt vervolgens op de regio waar u woont en het adres van het REC verschijnt. U kunt telefonisch contact met het REC opnemen of u surft naar de website van het REC. Vaak kunt u op die website ook een aanvraagformulier downloaden.  

 

Agenda

 

Siméacongres 2019
11 en 12 april in de Werelt te Lunteren
Lees meer...

» uitgebreide agenda

Zie ook

 

» meer links

Contact

 

Siméa
p.a. Bureau AudCom
Chr. Krammlaan 8-10
3571 AX Utrecht

030-2 76 99 02

» routebeschrijving

» info@simea.nl

Twitter

 

Tweets van @CongresSimea

Copyright 2003-2019 Siméa