id: congres-2007-handouts title: Congres 2007, na excludeFromNav: False subject: description: contributors: creators: Bureau effectiveDate: 2007/09/19 09:51:42.476 GMT+2 expirationDate: None language: rights: creation_date: 2007/05/03 20:11:55.802 GMT+2 modification_date: 2007/09/19 09:51:56.355 GMT+2 relatedItems: allowDiscussion: None Content-Type: text/html

foto 07 1 klein.JPGZoals u op de foto hiernaast kunt zien was het Siméacongres 2007 traditiegetrouw gezellig.

De openingslezing werd dit jaar verzorgd door Margriet Sitskoorn. Zij wierp met haar lezing over Het maakbare brein een geheel eigen licht op het thema Lang leve leren. Hiermee gaf ze het startsein voor de eerste dag van het congres, die met ruim 600 bezoekers druk bezocht was. Voor vrijdag hadden zich minder deelnemers ingeschreven. De meivakantie bleek te aanlokkelijk om de start ervan uit te stellen tot ná de tweede congresdag.


Handouts

Heeft u deelgenomen aan het congres en zou u graag de informatie nog eens nalezen, of kijken wat er in een ander blok besproken is? Van een aantal lezingen zijn door de sprekers handouts beschikbaar gesteld. Voor het downloaden moet u eerst inloggen als congresdeelnemer. Uw inlognaam en wachtwoord staan op het programmaoverzicht uit de congresmap.


Evaluatie

De deelnemers waardeerden het programma-aanbod met een 7.3, de organisatie met een 8.1 en congreshotel de Werelt zelfs met een 8.2. Dit scheelt nauwelijks met de evaluatie van 2006, toen de organisatie en de Werelt respectievelijk met een 8.0 en een 8.1 werden beoordeeld. De beoordeling van het programma-aanbod is gelijk gebleven.

Dit jaar werden voor het eerst ook posterpresentaties gehouden. Deze zijn voorzichtig positief ontvangen: het idee sprak veel mensen aan, de uitwerking viel niet bij iedereen in goede aarde. Dit nemen we natuurlijk mee in de evaluatie, zodat we ze volgend jaar wel naar ieders tevredenheid kunnen neerzetten.Volgende editie

foto 07 3 klein.JPGIn 2008 vindt het Siméacongres plaats op 17 en 18 april.


Voor de inhoud van het congres hebben we uw medewerking nodig. Weet u een leuke spreker, of wil u zelf een lezing verzorgen? Vul het aanmeldformulier in of neem contact met ons op.

De organisatie van het congres begint jaarlijks al in september. Het programma is gewoonlijk rond eind november klaar. Dit betekent dat wij tot eind oktober aanmeldingen voor lezingen kunnen verwerken.


Mocht u ideeën en tips hebben met betrekking tot de organisatie van het congres, horen wij dit natuurlijk graag. Ook daarvoor kunt u contact opnemen.